Γαλοτύρι

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

kreatopita

Υλικά

Πρόβειο γάλα
Αλάτι

 

Βράζουμε γάλα πρόβειο σε σιγανή φωτιά, το αλατίζουμε στην βραση και μετα το αφήνουμε να κρυώσει. Το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου και το ανακατεύουμε 2 με 3 φορές την μέρα.

Μόλις περάσουν οι μέρες, αναλόγως την θερμοκρασία και το γάλα, αυτό θα αρχίσει να πήζει σιγά σιγά. Όταν πήξει αρκετά το βάζουμε σε υφασμάτινη σακούλα και το γυρίζουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά. Είναι έτοιμο. Όταν στραγγίξει καλά το βάζουμε σε καλά κλειστό δοχείο να διατηρηθεί!

 

 

 

Πληροφορίες - Επικοινωνία

papigo logo

Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!

Ώρες Επικοινωνίας

Κοινότητα Παπίγκου

Τηλ:
265 304 1931

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δευτέρα - Παρασκευή:      8:30 - 15:00

Επικοινωνία

Close Panel

Member Login