Γαλοτύρι
Υλικά
Πρόβειο γάλα
Αλάτι
Βράζουμε γάλα πρόβειο σε σιγανή φωτιά, το αλατίζουμε στην βραση και μετα το αφήνουμε να κρυώσει. Το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου και το ανακατεύουμε 2 με 3 φορές την μέρα.
Μόλις περάσουν οι μέρες, αναλόγως την θερμοκρασία και το γάλα, αυτό θα αρχίσει να πήζει σιγά σιγά. Όταν πήξει αρκετά το βάζουμε σε υφασμάτινη σακούλα και το γυρίζουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά. Είναι έτοιμο. Όταν στραγγίξει καλά το βάζουμε σε καλά κλειστό δοχείο να διατηρηθεί!
Πληροφορίες - Επικοινωνία
Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!
Ώρες Επικοινωνίας
Κοινότητα Παπίγκου
Τηλ:
265 304 1931
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30 - 15:00