Κρέας με πράσο
Υλικά
3 κιλά κρέας χοιρινό, γίδινο, πρόβειο ή ανάμικτα
1 ξερό κρεμμύδι
10-12 πράσα μεγάλα
2 κουταλιές ντοματοπελτέ
Λάδι, αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο
Καβουρδίζουμε ελαφρά σε μία κατσαρόλα το κρέας με το λάδι, το τριμμένο κρεμμύδι, τον ντοματοπελτέ, το αλάτι και τα πιπέρια. Όταν ροδίσει ρίχνουμε νεράκι μεχρι να σκεπαστούν τα υλικά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Όταν μαλακώσει το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα και βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα τα πράσα κομμένα σε μεγάλες ροδέλες και από πάνω το κρέας. Προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει, όσο χρειαστεί.
Πληροφορίες - Επικοινωνία
Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!
Ώρες Επικοινωνίας
Κοινότητα Παπίγκου
Τηλ:
265 304 1931
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30 - 15:00