Συκωταριά με ρύζι στη γάστρα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

kreatopita

Υλικά

Εντερα, συκώτι, καρδιές και άλλα εντόσθια
1 κρεμμήδι ξερό
750 γραμμάρια ρύζι
Λάδι
Μαύρο πιπέρι, αλάτι

 

Πλένουμε πολύ καλά τα εντόσθια και τα στραγγίζουμε. Τα λεπτά έντερα τα πλέκουμε κοτσίδες και τα δένουμε σφιχτά στις άκρες. Τα βράζουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα με το αλάτι και το κρεμμύδι. Κόβουμε τα συκώτια σε μεγάλα κομμάτια, γεμίζουμε το παχύ έντερο με ψιλοκκομένα τα υπόλοιπα εντόσθια (καρδιές, ψιλοκομμένο συκώτι κ.α) και λίγο ρύζι για να φτιάξουμε ένα μπομπάρι.

Απλώνουμε στο ταψί τα χοντροκομμένα εντόσθια, τις κοτσίδες από λεπτό έντερο και το μπομπάρι. Ενδιάμεσα σε αυτά τα υλικά ρίχνουμε το ρύζι, ανάλογα νερό, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε στην γάστρα ή σε καλά ζεσταμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί καλά.


 

 

Πληροφορίες - Επικοινωνία

papigo logo

Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!

Ώρες Επικοινωνίας

Κοινότητα Παπίγκου

Τηλ:
265 304 1931

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δευτέρα - Παρασκευή:      8:30 - 15:00

Επικοινωνία

Close Panel

Member Login