Εκδηλώσεις

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ekdiloseisΤο Πάπιγκο πιστό στις παραδόσεις του, όπως και όλα τα χωριά τις περιοχής, κάθε χρόνο γιορτάζει με δύο παραδοσιακά πανυγήρια. Στο Μεγάλο Πάπιγκο την παραμονή και ανήμερα του Προφήτη Ηλία (19 & 20 Ιουλίου) γίνεται πανυγήρι με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακό φαγητό για κάθε επισκέπτη και γλέντι μέχρι το πρωί. Στο μικρό Πάπιγκο την ημέρα της Γεννήσεως της Θεοτόκου (8 Σεπτεμβρίου) γίνεται ανάλογο παραδοσιακό πανηγύρι.

Παράλληλα, οι τοπικοί φορείς κάθε χρόνο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνουν καλλιτεχνικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις γνωστές στην ευρύτερη περιοχή που προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Εκτός από τις διοργανώσεις από τους τοπικούς φορείς και τις πρωτοβουλίες τους, το Πάπιγκο λόγω των σημαντικών και σύγχρονων υποδομών του, προσελκύει διοργανώσεις και εκδηλώσεις όπως συνέδρια, αγώνες, φεστιβάλ, εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις, ακόμα και άλλες εκδηλώσεις όπως γάμους και βαπτίσεις. Οι επιχειρηματίες και κάτοικοι του Παπίγκου έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν ανταποκριθεί στην εξυπηρέτηση και την υποδοχή όλων των εκδηλώσεων με επιτυχία.

Η χωροταξική θέση του Παπίγκου του προσφέρει το προνόμιο να είναι σημείο αναφοράς για τον Ετήσιο Ορεινό Μαραθώνιο και μεγάλων ορειβατικών συναντήσεων.

Βίντεο από το παραδοσιακό πανηγυρι στο Μικρό Πάπιγκο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=biU4xnxBGCM

Πληροφορίες - Επικοινωνία

papigo logo

Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!

Ώρες Επικοινωνίας

Κοινότητα Παπίγκου

Τηλ:
265 304 1931

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δευτέρα - Παρασκευή:      8:30 - 15:00

Επικοινωνία

Close Panel

Member Login