Δραστηριότητες

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

drakolimni

 

 • Μονοπάτια και Διαδρομές

  Συγκεντρώσαμε όλες τις διαδρομές και τα μονοπάτια που μπορεί να ακολουθήσει ένας επισκέπτης! Οι διαδρομές αυτές ποικίλλουν σε ότι αφορά το επίπεδο δυσκολίας και μπορούν να αναφέρονται σε όλες τις ηλι

 • Μπάνιο και βουτιές στις Οβίρες

  Ανάμεσα στο Μεγάλο και το μικρό Πάπιγκο, μια ρεματιά λαξεμένη στο βράχο, φτιαγμένη από την φύση, απερίγραπτης ομορφιάς είναι σημείο έλξης φυσιολατρών, ένα θέμα-πρόκληση για κάθε φωτογράφο και το σημ

 • Ιππασία στο Πάπιγκο

  Ιππασία για όλες τις ηλικίες και επίπεδα γνώσης στα πιο όμορφα τοπία της Ηπείρου, στο Πάπιγκο, στον πυρήνα του εθνικού δρυμού της Βόρειας Πίνδου.

 • Καταφύγιο Αστράκας

  Το ορειβατικό καταφύγιο Αστράκας, βρίσκεται στο όρος Τύμφη στα 1929m, κάτω από την κορυφή της Αστράκας (2436m) και βόρεια αυτής.

 • Δρακόλιμνη

  Στην περιοχή βρίσκονται πολλές λίμνες εποχιακές και μόνιμες. Η μυθική Δρακόλιμνη είναι η μεγαλύτερη λίμνη του Εθνικού Δρυμού σε υψόμετρο 2050m.

  Είναι μία Αλπική λίμνη η οποία οφείλει την ύπαρξή της

 • Εικονική Περιήγηση

  Πατήστε στην παραπάνω εικόνα για να απολαύσετε την εικονική περιήγηση του όρους Τύμφης.

 

 

Πληροφορίες - Επικοινωνία

papigo logo

Επίσημη ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή της κοινότητας Παπίγκου!

Ώρες Επικοινωνίας

Κοινότητα Παπίγκου

Τηλ:
265 304 1931

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δευτέρα - Παρασκευή:      8:30 - 15:00

Επικοινωνία

Close Panel

Member Login